• Novinky

• Slávnostné ukončenie školského roka 2022/2023

• Školský rok 2022/2023 bol slávnostne ukončený v piatok 30.6.2023 v priestoroch telocvične našej školy za prítomnosti pána starostu obce Ing. Jána Kniža, pedagogického zboru a žiakov. Boli zhodnotené výchovno- vyučovacie výsledky a udelené pochvaly riaditeľkou školy Mgr. Ľubicou Biľanskou za výborný prospech a vzornú reprezentáciu školy. Rozlúčili sme sa s deviatakmi a popriali im veľa úspechov na stredných školách. Všetkým našim žiakom želáme príjemné prežitie letných prázdnin a zamestnanom školy krásnu dovolenku !

• Nadpis

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Kontakty

• Základná škola s materskou školou, Školská 231/4, Dlhé nad Cirochou
        • 057/7623842, 0905 506 275 - riaditeľka školy, 057/7623375 - Školská jedáleň
        • Školská 231/4 067 82 Dlhé nad Cirochou Slovakia